Noe å melde?

Latest Message: 1 År, 11 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

Login



Vær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Lillehammer Klatreklubb
E9 MASTER & NM i buldring på Lillehammer
fredag 22. oktober 2010 16:57

Tyrili Klatreklubb Lillehammer er medarrangører til E9 MASTER & NM i buldring som går av stabelen på Tyrili Klatresenter lørdag den 27. november.  Møt opp og få med dere det som kommer til å bli den beste klatrekonkurransen i 2010 :)

Følg med på konkurransens nettside

E9 master & NM plakat

 
Fall Jam 2010
onsdag 02. juni 2010 21:47

Tyrili Klatring inviterer til Fall Jam på klatresenteret bak strandtorget onsdag 27. oktober. Møt opp til høstens høydepunkt.

FALL JAM -10

 
Innlandscup
onsdag 20. oktober 2010 19:41

Siste runde i innlandscupen går av stabelen på Gjøvik 30. oktober. Se Gjøvik klatreklubbs hjemmesider for mer info.

 

 

 
Ny hjemmeside på plass!
fredag 28. mai 2010 09:44

Omsider er den nye hjemmesiden klar! Innholdet er foreløpig noe magert, men sidene vil oppdateres med nyheter etterhvert. Bilde og filmarkivet er stort sett det samme som på "gamlesida", men fremstår nå i litt nyere innpakning.

Meldingsboksen har desverre fått en feil etter aktivering av siden, men den skal vi forsøke å rette så raskt som mulig. Oppfordrer til å benytte denne (så snart den er fikset..) til formidling av korte beskjeder og lignende som flere kan ha nytte av. Her må man registrere seg som bruker først, også de av dere som hadde brukere på forumet på den gamle siden vår. Vær vennlig og registrer dere med fullt navn og benytt fornavnet som brukernavn. På denne måten håper vi å få et åpent forum. Teksten vil rulle ut av skjermbildet etterhvert som flere meldinger legges ut.

Kontakte oss?
Under menyvalget "Kontakt oss" (kanskje ikke så overraskende..) er alle styremedlemmer listet og kan "klikkes på" for å sende epost. Foreløpig kan bare sjæfen og 2-3 til kontaktes, men etterhvert som adressene til de andre registreres vil de også kunne kontaktes via denne siden.

 
<< Start < Forrige 21 22 Neste > Siste >>

Side 22 av 22

Valid XHTML and CSS.