Noe å melde?

Latest Message: 1 År, 11 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Lillehammer Klatreklubb
T-Skjorte
lørdag 11. april 2015 17:16

Lillehammer klatreklubb ønsker å få laget t-skjorter med klubbens logo og trykk på.

T-skjorten er i sort bomull og kommer i str. S-XXL og koster 150 kroner.

Vi trenger en tilbakemelding fra de som ønsker å kjøpe en slik nå, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , innen 20.april, med navn og str. Deretter kan vi få laget det som er forhåndsbestilt, i første omgang. (Det vil bli laget noen ekstra, men vi kan ikke sitte på et stort lager her.) Vi kan så etter en stund få laget et nytt «opplag» om det er etterspørsel etter flere.

 

Tegningen under er en skisse på hvordan vi ser for oss at skjorten vil se ut.

 

Mvh Lillehammer Klatreklubb

LKK t-skjorte INFO

 

 
Norgescup i tauklatring 18.& 19. april
tirsdag 14. april 2015 20:10

Gå ikke glipp av Norgescup i tauklatring for juniorer (lørdag) og seniorer (søndag) på Tyrili Klatring. Om du ikke har mulighet til å se det der nede live, så kan du følge denne linken til Live web stream lørdag og søndag! http://cdn.tiesraides.lv/tiesraides.lv/live2/en/25

 

Plakat+Info

(trykk på programmet for å se det større)

 
Brev til våre medlemmer
torsdag 02. april 2015 10:52

Som i fjor sender vi ut et brev til dere medlemmer, men i år blir det elektronisk og mer miljøvennlig. Klikk på linken nedenfor for å lese brevet.

Hensikten med brevet er å informere dere om klubben og aktiviteter fremover. Vi forsetter med å jobbe med å utvikle en sosial klatreklubb, åpen for alle, med fokus på utendørs klatring. Dette er for å komplimentere de fantastiske innendørsmulighetene vi har på Tyrili klatresenter.

<Brev 2015>

 

PS! Brevet vil også bli sendt på epost til de av dere som har registrert epost-adressene deres ifm betaling av kontingenten.

 
Bidra under NC på Lillehammer 18. & 19. april?
lørdag 21. mars 2015 14:17

Tyrili Klatring og NKF skal helgen den 18. og den 19. april arrangere Norges Cup i tauklatring her på Lillehammer i forbindelse med Ungdomslekene, og skulle da gjerne hatt hjelp til bl.a. sikring av deltagere, dommer-arbeid og en dugnad i forbindelse med nedskruing i senteret før rutesetterene kommer til byen. Vi håper at flest mulig fra klubben har mulighet og lyst til å være med på dette flotte arrangementet sammen med Tyrili.

Lørdagen er det Jr. NC som går av stabelen, mens søndagen er det Sr. som skal i ilden. Dette er i tillegg uttakskonkurranse for norske deltagere som ønsker å delta i World Cup som skal holdes i Stavanger 21.-22. august, så det forventes at det blir mange som har lyst til å prøve seg her på Lillehammer.

De som har mulighet og tid til å være med på å bidra til at dette blir et kjempe-arrangement i byen vår, kan ta kontakt med Rune Osvold på klatresenteret, så holder han oversikten over oppgaver og behov. Uansett hvor mye av helgen folk har mulighet til å være med, så mottas alle bidrag med stor takknemlighet :-)

 

Mer info finner du på Tyrili Klatring sine nettsider her:

http://tyriliklatring.no/konkurranser/category422.html

 

MvhLillehammer Klatreklubb og Tyrili Klatring

 

Ungdomslekene plakat

 
Topptaukonkurranse for barn & ungdom
tirsdag 17. mars 2015 18:24

Gjøvik Klatreklubb arrangerer søndag den 12. april Østlandscup i Fjellhallen på Gjøvik. Dette er en topptaukonkurranse for barn/ungdom mellom 9 og 16 år. For mer info følg med på arrangementets Facebook side https://www.facebook.com/events/1426224821008156/ Håper så mange som mulig fra Lillehammer tar turen.

Østlandscup på Gjøvik

 

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 5 av 22

Valid XHTML and CSS.