Noe å melde?

Latest Message: 1 År, 11 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Lillehammer Klatreklubb
Fåberg "re-opening"
fredag 19. september 2014 20:08

Gjenåpning av Fåberg klatrefelt ble markert sist onsdag, med en samling i klubbregi oppe ved den lille klippen på Fåberg. Det har vært pusset, borret, saget og snekret i mange timer siden i fjor høst. Alle som har besøkt feltet de senere årene vil legge merke til STOR forskjell. Vi retter en gedigen takk til alle som har bidratt i dugnadene, ingen nevnt, ingen glemt. Både gamle og nye fjes dukket opp ila ettermiddagen og gjorde samlingen til en hyggelig seanse. Kake ble det selvfølgelig også :-)

"Re-åpning" av klatrefeltet på Fåberg 17/9-14

 
Klatrekveld på Fåberg
onsdag 03. september 2014 20:10

Onsdag 17. september klokka 17 (når ellers?) blir det sosial klatrekveld på det nypussa og nybolta Fåbergfeltet på - ja på Fåberg ja.. Det blir kake og klatring - K&K! Alle er velkommen :-)

 
Vel blåst!
onsdag 27. august 2014 19:59

Da var Årets Høydare, klubbturen til Peak District, vel overstått! Sju gira innlandsklatrere fikk fire fulle dager med klatring på noe som muligens kan vise seg å være verdens beste "trad felt" - Stanage! Snaut 1000 (kødder ikke!) ruter av alle vanskelighetsgrader ligger tett i tett og innbyr til klatring med historisk sus i fotsporene til legender som Joe Brown, Ed Drummond, Johnny Dawes, John Allen og mange andre fordums helter. Og flere knallbra felt finnes også i nærheten må vite... Kort anmarsj (typ: 5min), bra vær, overnatting på YHA 10 minutter kjøring fra feltet i trivelige Hathersage med et anstendig utvalg spise- og shoppingmuligheter var med å sette en fin ramme rundt den strålende klatringen. Klubbtur anbefales :-)

Tusen takk til organisator Ben for bra opplegg! Noen bilder fra turen er lagt til i albumet UK Climbing som du kommer til ved å klikke på bildet nedenfor.

Lhmr. Klatreklubb tur. Peak -14

 
Åpnings Jam
torsdag 14. august 2014 20:53

Åpnings Jam

 
Klubbtur til Peak 20-25 august
mandag 16. juni 2014 16:56

Peak tur

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 7 av 22

Valid XHTML and CSS.