Noe å melde?

Latest Message: 1 År, 11 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Lillehammer Klatreklubb
Klubbtur til Bergen
mandag 07. april 2014 21:41

Fra 1. mai til 4. mai satser vi på på klubbtur til Bergen/Sotra. Noen tar langfri og setter kursen over fjellet etter jobb den 30. april. Mens andre kanskje kommer over etter jobb fredag den 2. mai. Vi ser på overnattingsmuligheter (telt/hytte) og samkjøring når vi får litt oversikt over hvor mange som kunne tenke seg å bli med. Gi Kim (98 48 46 62) en lyd så raskt som mulig om du lurer på noe eller har lyst til å bli med. Turkomiteen setter opp sjåfører som får km-godtgjørelse, dvs det blir gratis å sitte på :-)

Mvh Lillehammer Klatreklubb

Bergen Klubbtur

 
Fra inne til ute kurs
mandag 14. april 2014 20:28

«Fra inne til Ute kurs»

10. - 11. mai 2014

Er du medlem av Lillehammer Klatreklubb og klatrer for det meste inne? Men ønsker kanskje å komme deg ut og kjenne fjellet under fingrene? Da er dette kurset for deg. Du må ha brattkort eller tilsvarende kompetanse/erfaring og være over 13 år. (Godkjenning av foresatt inntil fyllte18 år)

Kurset gir deg et grunnlag for å kunne klatre sikkert utendørs på boltede klatrefelt, både på topptau og led samt valg av riktig utstyr.

Mål for kurset:

Formidle gleden ved uteklatring

Gi deltagerne et grunnlag for å kunne klatre sikkert utendørs på bolta klatrefelt både på topptau og på led.

Kursinnhold:

Etablere topptaufeste, rapellering, topptauklatring

Klatring på led, treing av toppanker

Teori om utstyr, fangrykk, fallfaktor, klatreførere

Målgruppe/ opptakskrav

Være over 13 år. Personer under 18 må ha skriftlig godkjenning fra foresatte.

Erfaring: Brattkort eller tilsvarende (dvs. må kunne sikringsrutiner på topptau og led).

Kurset er gratis for medlemmer i Lillehammer Klatreklubb og påmelding sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Det er begrenest antall plasser så her er det først til mølla som gjelder

Nærmere info om tid og sted kommer etter påmelding,

Norges klatreforbunds sin info om kurset finnes her:

http://www.klatring.no/Utdanning/Andrekurs/FraInnetilUte/tabid/5419/Default.aspx

Om du mot formodning ikke skulle være medlem i Lillehammer Klatreklubb så finner du info om innmelding her:

http://www.lillehammerklatreklubb.no/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=16

Fra inne til Ute

 
KLUBBJAKKE
torsdag 10. april 2014 08:18

 
Brev til medlemmer
onsdag 09. april 2014 10:03

Kjære medlemmer

Vinteren er nå over, vår-aktivitetene er i gang og sommerplanleggingen er under arbeid. Forhåpentligvis har dere alle mottatt et brev fra styret ang. blant annet klubbaktiviteter fremover. Når det gjelder ukentlig uteklatring så skal vi begynner med det 7.mai. Dette vil skje hver onsdag frem til juli. En fra styret eller noen fra klubben skal lede koordinering av felles transport fra f.eks Tyrili klatresenter kl 17:00, annonsering av hvilket sted, og har ansvar for å ta med klubbutstyret. Vi er i gang med å organisere hvem som kan ta hvilken uke. Når dette er i boks så legger vi ute på klubbsiden og Facebook, med noen tips og fornuftig guidlines for utendørsklatring med klubben.

Når det gjelder kursvirksomhet så jobber vi nå med NKF (Norges Klatreforbund) sin klubbutvikler for Oppland og Hedmark med å planlegge et INNE - til - UTE kurs, helgen 10.-11. mai 2014 og innføringskurs i Naturlig sikringer helgen 14.-15. juni 2014. Så snart vi får bekreftet instruktører vil dere får mer informasjon om kursinnhold. I mellomtiden ønsker vi å vite hvor mange som kunne å tenke seg å delta på kurs. Vær så snill sende meg mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen hvis du vil være med på kurs. For dere som trenger litt ekstra påmeldingsmotivasjon er planen å arrangere en klubbtur til The Peak Distrikt, England 9.-10. august 2014.

Styret har også valgt å kjøpe inn noe mer utstyr. Tankene bak innkjøpene er å utvikle en mer komplett ´crag-pakke´og en ´is-naturlig-pakke´ til utlån. Dette er gode nyheter for dere kjære medlemmer!! Følg med på klubb-utstyr linken på klubbens nettside.

Helt til slutt, vil jeg bare informere dere om at vi også jobber med å bestille en kvalitets fleece fra Arc´teryx (dame og herre) med klubbens nye logo på. Følg med på klubbsiden og Facebook siden, vi trenger å vite hvor mange som kunne tenke seg å bestille.

Med vennlig hilsen

Ben Knox

Leder. Lillehammer Klatreklubb

 

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 9 av 22

Valid XHTML and CSS.