Noe å melde?

Latest Message: 2 years, 10 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Lillehammer Klatreklubb
Dugnad på Fåbergfeltet
onsdag 16. oktober 2013 22:18

Lørdag 19. oktober kl 11 blir det dugned på Fåbergfeltet
Bli med å pusse bort mose fra gamle klassikere på øvre felt for 10 nye år med moro. Feltet har lave vegger, men varierte ruter ypperlig for trening. Ingen erfaring nødvendig - innføring gis. Bare ta med det du har av sele/tau og evt børste om du har. Klubben tar med flere børster.

Oppmøte utenfor Tyrili Klatring klokka 1100 for felles kjøring.

 
Ny versjon av isfører'n
fredag 03. mai 2013 19:56

Og når vi andre trudde at sesongen for isklatring var over så raska Per Tora over enda 13(!) nye områder og har nå oppdatert føreren med dette, nye bilder og mer snacks. Enjoy - og gled dere til neste seson :-)

Isklatrefører for Gudbrandsdalen, Gausdal og Espedal - versjon 2.0

Kartfil (gpx format)

 
Isfører Gudbrandsdalen og omegn
tirsdag 19. februar 2013 21:34

Per Tore Granli har gjort en kjempejobb og gitt ut første versjon av en isklatrefører for Gudbrandsdalen og omegn med mange gode beskrivelser og fine bilder. Dette er basert på egne turer, iherdig gransking av gamle beskrivelser og diverse "intervjuer". Mye kred til Per Tore her :-)

Føreren kan lastes ned i PDF format (velg mellom lav eller høy oppløsning), samt en gpx fil som inneholder gps informasjon til en del av feltene i føreren. Tilbakemeldinger og bidrag til forbedringer ønskes velkommen via epost adressen oppgitt i føreren.

Isfører - lav oppløsning

Isfører - høy oppløsning

Kartinfo - gpx-fil (klikk på link, velg "lagre som")

Dokumentene skal også bli å finne under "Isklatring" i menyen til venstre. Lykke til!

 
Forside fotokonkurranse
fredag 11. januar 2013 20:15

Nå har du mulighet til å få det gode klatrebildet ditt på trykk på forsiden av den nye klatreføreren som kommer til våren!

Hedemarken Klatreklubb er i ferd med å lage en helt ny fører for Mjøsdistriktet. Vi ønsker gode klatrebilder eller klatrerelaterte bilder fra distriktet føreren dekker. Det kan være fra buldring, klippe eller isklatring og området er det samme som den gamle føreren fra 2005 dekker. Fine premier blir det også, i tillegg til et eksemplar av den nye føreren. Du har med andre ord ingen ting å tape!

Det er Lars Audun Nornes som er forfatteren og han er også juryformannen i konkurransen. Du kan sende bilder til han: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Bildet bør være stående og i farger i JPG eller RAW hvis du har det. Oppløsningen på JPG bør være større enn 5 Mp, men send de bildene du har selv om oppløsningen ikke er så stor eller bildet ikke er stående. Hvis du ikke vinner forsidekonkurransen kan bildet bli brukt inne i boka.

Hedemarken Klatreklubb, Tyrili Klatreklubb Lillehammer og Gjøvik Klatreklubb forbeholder seg retten til å kunne bruke bildene seinere.

Bildene må være inne før 14. februar 2013.


Beste hilsen fra
Klatreførergruppa

 
Innlandscup på Espern
mandag 07. januar 2013 21:00

Møt opp til en ny runde i Innlandscup på Espern, Hamar 26. Januar

Innlandscup Hamar -13

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>

Side 11 av 22

Valid XHTML and CSS.