Noe å melde?

Latest Message: 2 years, 10 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Utstyr

Klubben har de senere årene gått til innkjøp av mye fint utstyr for klatring i fjell og på is i tillegg til buldrepads. Dette er utstyr som skal være til glede for våre medlemmer. Nedenfor finner du retningslinjer for utlån, samt bilder av noen av godsakene. Klikk på bildene for større visning. Komplett oversikt finner du i utlånsskjemaet (se link nedenfor).Retningslinjer ved lån av utstyr

Benytt linken og ta evt. også kontakt med materialforvalter Gaute Olsen på tlf 917 44 430 for utlån. Husk å vær ute i god tid.

Hvem får låne:
- Alle medlemmer er berettiget til lån av klubbens utstyr, og gyldig medlemskort må fremvises ved henting.

Hvordan:
- Alt stæsjet oppbevares for tiden privat, bruk denne linken for bestilling. Kryss av for hva du ønsker å låne, hvilken periode, hentedato, navn og kontaktinfo.

Betingelser:
- All bruk av materiellet skjer på eget ansvar. Husk at det kreves at man har den nødvendige kunnskap om og erfaring med det aktuelle klatreutstyret for å kunne bruke det på en sikker måte!
- Utstyret leveres inn så snart som mulig etter bruk, i samme fine stand som du selv ønsker å motta det.
- Tapt eller ødelagt utstyr erstattes av lånetager innen rimelig tid.

I tillegg til utstyret i utlånsskjemaet så besitter klubben også noen klatreseler, tau og slynger som benyttes under aktiviteter i regi av klubben. Har du lyst å arrangere klubbaktiviteter, ta kontakt med Gaute Olsen på 91744430 for å låne utstyr.

Sist oppdatert torsdag 06. april 2017 10:34
 
Pads

Pads

 

Sist oppdatert fredag 24. januar 2014 11:01
 
Isutstyr

Is utstyr

Sist oppdatert onsdag 12. februar 2014 21:24
 
Fjellutstyr

Fjellutstyr

Sist oppdatert onsdag 18. juni 2014 19:47
 


Valid XHTML and CSS.