Noe å melde?

Latest Message: 2 years, 10 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Forside fotokonkurranse
fredag 11. januar 2013 20:15

Nå har du mulighet til å få det gode klatrebildet ditt på trykk på forsiden av den nye klatreføreren som kommer til våren!

Hedemarken Klatreklubb er i ferd med å lage en helt ny fører for Mjøsdistriktet. Vi ønsker gode klatrebilder eller klatrerelaterte bilder fra distriktet føreren dekker. Det kan være fra buldring, klippe eller isklatring og området er det samme som den gamle føreren fra 2005 dekker. Fine premier blir det også, i tillegg til et eksemplar av den nye føreren. Du har med andre ord ingen ting å tape!

Det er Lars Audun Nornes som er forfatteren og han er også juryformannen i konkurransen. Du kan sende bilder til han: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen Bildet bør være stående og i farger i JPG eller RAW hvis du har det. Oppløsningen på JPG bør være større enn 5 Mp, men send de bildene du har selv om oppløsningen ikke er så stor eller bildet ikke er stående. Hvis du ikke vinner forsidekonkurransen kan bildet bli brukt inne i boka.

Hedemarken Klatreklubb, Tyrili Klatreklubb Lillehammer og Gjøvik Klatreklubb forbeholder seg retten til å kunne bruke bildene seinere.

Bildene må være inne før 14. februar 2013.


Beste hilsen fra
Klatreførergruppa

Sist oppdatert fredag 11. januar 2013 20:20
 

Valid XHTML and CSS.