Noe å melde?

Latest Message: 2 years, 2 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Isfører Gudbrandsdalen og omegn
tirsdag 19. februar 2013 21:34

Per Tore Granli har gjort en kjempejobb og gitt ut første versjon av en isklatrefører for Gudbrandsdalen og omegn med mange gode beskrivelser og fine bilder. Dette er basert på egne turer, iherdig gransking av gamle beskrivelser og diverse "intervjuer". Mye kred til Per Tore her :-)

Føreren kan lastes ned i PDF format (velg mellom lav eller høy oppløsning), samt en gpx fil som inneholder gps informasjon til en del av feltene i føreren. Tilbakemeldinger og bidrag til forbedringer ønskes velkommen via epost adressen oppgitt i føreren.

Isfører - lav oppløsning

Isfører - høy oppløsning

Kartinfo - gpx-fil (klikk på link, velg "lagre som")

Dokumentene skal også bli å finne under "Isklatring" i menyen til venstre. Lykke til!

Sist oppdatert fredag 03. mai 2013 19:53
 

Valid XHTML and CSS.