Noe å melde?

Latest Message: 2 years, 8 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Klubbtur til Bohuslän -15
fredag 27. mars 2015 14:12

Bohus klubbtur-15

 

Klubben arrangerer i pinsen, fra 22. til 25. mai, tur til Bohuslän i Sverige for å klatre.

 

Bohuslän er nok mest kjent som et fantastisk mekka for tauklatring, med mengder av naturlig sikrede ruter på de fleste nivåer. Men det er greit å merke seg at det også finnes veldig gode buldremuligheter for de som heller foretrekker det.

 

Klubben tar med alt sitt sikringsutstyr til naturlig klatring. Klubben har også crashpads til utlån om noen ønsker å låne med det.

Klubben ønsker også å stille med en middag i felleskap en av kveldene. Det er derfor greit at de som har lyst til å være med gir beskjed om dette slik at vi ser hvor mange som har lyst til å være med og hva vi kan få til.

Med på denne turen blir også klubbens splitter nye flotte Mountain Hardwear Space Station telt (15 personers) som kommer til å bli brukt som felles oppholdsrom. Men om noen trenger et sovested kan de sikkert få ligge der om de ønsker. Ellers satser vi på at medlemmer tar med telt selv, om de har. Vi vil campe gratis ved Fiskebäcksvik. (utedo, men ingen dusj o.l. der)

 

Håper så mange som mulig har lyst til å være med på denne turen, og da gir en beskjed til Kim på 98 48 46 62. Ellers er det bare å spørre om det er noe du lurer på.

 

Vi kan være behjelpelig med å organisere samkjøring om noen trenger det når vi får en oversikt over hvem som tenker seg på tur.

 

Denne nettføreren viser både noe av tauklatringen og buldringen der nede:

http://27crags.com/areas/bohuslan

 

Mvh Lillehammer Klatreklubb.


 

Sist oppdatert mandag 22. august 2016 10:00
 

Valid XHTML and CSS.