Noe å melde?

Latest Message: 3 years, 1 Måned ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Østlandscup på Vulkan.
søndag 11. oktober 2015 13:10

En stor delegasjon fra Lillehammer Klatreklubb på første konkurranse i Østlandscup som ble arrangert på Vulkan klatresenter i Oslo. Klubben stilte med 9 klatrere og flere hevdet seg i sine klasser. Emma Steinstad tok en fin delt 2ndre plass i klassen jenter 2003-2004. Thea F. Olsen tok en flott delt 2ndre plass i klassen jenter 2001-2002. Signe Ingvarda Øye klatret seg til en fin fin 3 plass men Sofie F. Olsen tok en 4rde plass i jenter 1999-2000. I de yngre klassene klatret Sivert Øye, Iver Hauklien, Sondre Steinstad, Inger Hauklien og Elise F. Olsen meget bra. Resultater ligger på Oslo Klatreklubb sine sider her Osloklatreklubb

Østlandscup på Vulkan 10/10-15

Sist oppdatert søndag 11. oktober 2015 13:32
 

Valid XHTML and CSS.