Noe å melde?

Latest Message: 2 years, 10 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Klubbturer

Vi tar mål av oss til å gjennomføre to "offisielle" klubbturer hvert år. Vanligvis en på våren og en på sensommeren eller høsten. Alle turer blir publisert her, samt på facebooksiden vår.Vel blåst!
onsdag 27. august 2014 19:59

Da var Årets Høydare, klubbturen til Peak District, vel overstått! Sju gira innlandsklatrere fikk fire fulle dager med klatring på noe som muligens kan vise seg å være verdens beste "trad felt" - Stanage! Snaut 1000 (kødder ikke!) ruter av alle vanskelighetsgrader ligger tett i tett og innbyr til klatring med historisk sus i fotsporene til legender som Joe Brown, Ed Drummond, Johnny Dawes, John Allen og mange andre fordums helter. Og flere knallbra felt finnes også i nærheten må vite... Kort anmarsj (typ: 5min), bra vær, overnatting på YHA 10 minutter kjøring fra feltet i trivelige Hathersage med et anstendig utvalg spise- og shoppingmuligheter var med å sette en fin ramme rundt den strålende klatringen. Klubbtur anbefales :-)

Tusen takk til organisator Ben for bra opplegg! Noen bilder fra turen er lagt til i albumet UK Climbing som du kommer til ved å klikke på bildet nedenfor.

Lhmr. Klatreklubb tur. Peak -14

Sist oppdatert onsdag 27. august 2014 20:37
 
Klubbtur til Peak 20-25 august
mandag 16. juni 2014 16:56

Peak tur

Sist oppdatert onsdag 27. august 2014 20:38
 
Klubbtur til Bergen
mandag 07. april 2014 21:41

Fra 1. mai til 4. mai satser vi på på klubbtur til Bergen/Sotra. Noen tar langfri og setter kursen over fjellet etter jobb den 30. april. Mens andre kanskje kommer over etter jobb fredag den 2. mai. Vi ser på overnattingsmuligheter (telt/hytte) og samkjøring når vi får litt oversikt over hvor mange som kunne tenke seg å bli med. Gi Kim (98 48 46 62) en lyd så raskt som mulig om du lurer på noe eller har lyst til å bli med. Turkomiteen setter opp sjåfører som får km-godtgjørelse, dvs det blir gratis å sitte på :-)

Mvh Lillehammer Klatreklubb

Bergen Klubbtur

Sist oppdatert fredag 18. april 2014 19:11
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Siste >>

Side 2 av 5

Valid XHTML and CSS.