Noe å melde?

Latest Message: 2 years, 10 months ago
  • Arnstein : Denne onsdagens klatring blir på Ulven.
  • Arnstein : Onsdag 24. aug. klatrer vi på Ring. Avreise 1700 fra Tyrili for de som ikke kommer direkte. Vel møtt :)
  • Arnstein : Helgen 9. til 11. september blir det klubbtur til Stryn. Sett av helgen - mer info kommer snart :-)
  • Arnstein : Plan for uteklatring på onsdag er Ring, med tursjef Kim. Avreise fra TK kl 1700.
  • Hans-Johan : I helgen var det klubbtur til Romsdalen. Det ble en fin helg i strålende omgivelser med flott vær der medlemmer klatret opp bl.a. Nordveggen på Romsdalshorn, Drømmediederet på Store-Vengetind, diverse ruter på Hornaksla, Mjelvasteinen og andre felt. Rundt bordet lørdag kveld var vi 18 stykker (!) til en hyggelig fellesmiddag, og det var topp stemning. Må få takke alle som tok turen over denne helgen og bidro til å gjøre dette til en virkelig hyggelig klubbtur.
  • Hans-Johan : Marcus Winnem er tilbake på gamle trakter , og ruten "Tekno" (teknisk grad A2) rett til høyre for "Faens veg" på nedre-stup på Fåberg er nå boltet og besteget i fri :-) Ruten ble 7+ og heter "Mendacium" :-) Ikke hver dag at det dukker opp nye ruter på Fåberg, så dette var gøy! :-) Vi gratulerer.
  • Hans-Johan : Uteklatringen i dag (onsdag 17/6) utgår dessverre på grunn av regnet.
  • Hans-Johan : Onsdag den 17/6 blir det Baksidefeltet i Gausdal som er målet for "Onsdagsklatringen". Oppmøte er som vanlig på Klatresenteret kl. 17
  • Hans-Johan : Strynefestivalen i sommer: «link»
  • Hans-Johan : Har jo regnet en del i det siste og er vist meldt mer. Men vi tar en avgjørelse ved oppmøte kl 17. i dag ved TK om det blir inne eller ute :-) Velkommen uansett. Hilsen Geir Ove.

Only registered users are allowed to post

LoginVær vennlig å registrer deg med fullt navn og benytt fornavn som brukernavn.


Designed by:

Klubbturer

Vi tar mål av oss til å gjennomføre to "offisielle" klubbturer hvert år. Vanligvis en på våren og en på sensommeren eller høsten. Alle turer blir publisert her, samt på facebooksiden vår.Klubbtur 2. - 4. september til Sogndal
tirsdag 23. august 2011 15:08

Emil & Jon Einar jobber med høstens klubbtur, og valget har falt på Sogndal, med alle sine flotte muligheter for vertikal lek uansett vær :)

Det blir helgen 2.- 4. september, og de som er interressert i å henge med, kan ta kontakt med Emil Haug41 51 94 75 for mer info, og eller planlegging av transport og overnatting.

Sist oppdatert lørdag 27. august 2011 16:27
 
Ula -08
tirsdag 10. mai 2011 18:19

Ula 2008

{$data:sexyimage}

 

 
Beachen & Briksdalen -08
tirsdag 10. mai 2011 18:10

Beachen & Briksdalen 2008

{$data:sexyimage}

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Siste >>

Side 4 av 5

Valid XHTML and CSS.